Foto’s Gallinova 2014

Op 5 november was het dan zover. Om 14.00 uur kon de hal worden uitgezet. Het tekenen was een pittig klusje, want hoe krijgen we zoveel mogelijk dieren in deze tijdelijke markthal , zonder te toppen.

gallinova 2014 nieuws

Deze hal is wat kleiner dan die van vorig jaar. Daar hadden we ons vraagprogramma dan ook enigszins op aangepast. Geen cavia’s en kleine knagers en wat minder speciaalclubs.  We kunnen nu wel zeggen dat het gelukt is. Het was een tentoonstelling kleiner dan we gewend waren, maar een die fijn van smaak genoemd mag worden. Er was veel variatie, want van heel veel rassen waren er wel enkele dieren aanwezig. Er waren vooral meer duiven, wat te danken is  aan enkele nieuwe duivenfokkers. De water- en siervogelliefhebbers hadden voor nog meer variatie kunnen zorgen.

gallinova 2014 hoender

Gallinova is al jaren een vereniging waar de pluimveeliefhebbers het meest vertegenwoordigd zijn. Het belangrijkste, de sfeer en gezelligheid, hebben we niet in de oude hal achtergelaten. Er was ook in deze hal geen gebrek aan belangstelling. Vrijdag tijdens de keuring liep het al vol met studenten, die allerlei opdrachten moesten vervullen. Ondanks een wat krappere behuizing kunnen we met trots terugkijken op een geslaagde show. Gallinova heeft laten zien dat ze in alle omstandigheden een show neer kan zetten. Maar wie weet zitten we in 2015 met meer ruimte in de  nieuw beoogde hal. Bekijk de foto’s op onze foto pagina of klik hier .