Gallinova Kleindierenvereniging Barneveld

Gallinova 2013

De kleindierenshow Gallinova wordt dit jaar op 8 en 9 november in de Markthal in Barneveld gehouden. Het is een mooie, ruim opgezette show waar vorig jaar bijna 1400 dieren aanwezig waren. Hoenders, watervogels, duiven, konijnen, cavia’s en kleine knaagdieren zult u er allemaal vinden. Wij nodigen u van harte uit om een aantal dieren in te schrijven of een bezoek aan de tentoonstelling te brengen. Een U kunnen wij u niet garanderen. Wel een prachtige show met heel veel verschillende rassen, omringd door Barneveldse gezelligheid. Inmiddels weten vele fokkers uit heel Nederland de weg naar Gallinova te vinden. Komt u ook?

Europashow Barnevelders

Tijdens Gallinova 2013 zal de 1e Europashow voor Barnevelders worden gehouden. Wij zijn trots dat deze uniek show bij Gallinova is ondergebracht. Daarnaast zullen ook weer diverse speciaalclubs van de partij zijn.

Centraal gelegen

Gallinova wordt op een mooie, centraal gelegen locatie gehouden: in de Markthal aan de Mercuriusweg 41 in Barneveld. In deze hal komen uw dieren helemaal tot hun recht en is het prettig vertoeven. Rondom de hal kunt u gratis parkeren. En ook de entree is gratis!

Inschrijven

Wilt u een aantal dieren inschrijven? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier op de website.

Openingstijden

Vrijdag 8 november                10.00 – 22.00 uur

Zaterdag 9 november             09.00 – 16.00 uur

Plaats

Markthal, Mercuriusweg 41 (Industrieterrein de Harselaar), Barneveld. Klik hier voor de routebeschrijving.

Parkeren en entree gratis